Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Obtoženi vojvoda
NOVO
Avtor
Alexa Ashton
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
344
Vezava
trda
Zbirka
1. knjiga , Po krivem obtoženi vojvoda

Obtoženi vojvoda, TV

35,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Alexa Ashton
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
344
Vezava
trda
Zbirka
1. knjiga , Po krivem obtoženi vojvoda

Dobrodošli v novi svet Alexe Aston – v svet po krivem obtoženih vojvod. Pet po krivem obtoženih dečkov sramotno preženejo z njihovih domov na kraj, v katerem najdejo brate po srcu – in spletejo družinske vezi, ki bodo trajale vse življenje.

Osamljeni vojaški stotnik, ki naenkrat postane vojvoda. Plemičeva hči, ki upravlja posestvo, ker ga oče več ne zmore. Osamljeni duši, med katerima se iskrice kar krešejo … Potem ko so ga po krivem pregnali z doma, ker naj bi pri desetih letih ubil mlajšega brata, se Miles Notley vrne domov kot novopečeni vojvoda Winslow. Po smrti svojega starejšega brata se Miles znajde v neznanih vodah. Niti sanja se mu ne, kako voditi posest, še manj pa, kako biti vojvoda – dokler ne spozna mikavne mladenke.

Emery Jenson je s starši, oskrbnikom posestva in gospodinjo, na Wildwood prišla pred desetimi leti. Ko je očetu opešal um, je nase prevzela še dodatno odgovornost in zdaj upravlja podeželski sedež vojvodine. Ko se prikaže novi vojvoda, mu prikriva očetove slabosti, saj je prepričana, da na posestvu ne bo ostal dolgo, ker si mora najti soprogo.

Miles pa ne gre nikamor. Emery ga povsem očara – in to ne le s prikupnostjo ter samozavestjo, temveč občuduje tudi njeno sposobno in zelo dobičkonosno upravljanje Wildwooda. Odloči se, da ne bo imel druge vojvodinje kot Emery – in pripravljen je na izziv: v merjenju moči, v katerem sta lahko oba zmagovalca, mora neomajno lepotico prepričati, da bo privolila v poroko. Bo Emery, ki misli, da je našla svoj prostor pod soncem, in Milesa spodbuja, naj poišče svojega brez nje, navsezadnje le odkrila, da sodi k njemu? Odgovore najdete med platnicami knjige Obtoženi vojvoda, prve iz serije Po krivem obtoženi vojvode.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.