Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Notranje bogastvo otrok
NOVO
Avtor
Maja Pucelj , Žan Pucelj Šterk
Format (cm)
17 x 22,5
Število strani
53
Vezava
trda

Notranje bogastvo otrok

Knjiga Notranje bogastvo otrok spodbuja razvoj in premagovanje izzivov, ki jih imajo pri branju bralci začetniki in otroci z disleksijo.

27,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Maja Pucelj , Žan Pucelj Šterk
Format (cm)
17 x 22,5
Število strani
53
Vezava
trda

V današnjem hitrem svetu, kjer stres in oddaljenost prevladujeta, si želimo, da bi naši otroci imeli mir, vero vase in v prihodnost ter da ohranijo svoje notranje bogastvo. Točno to dosega knjiga ‘Notranje bogastvo otrok’.

Pri najmlajših spodbuja pozitivne vrednote kot so sočutje, sreča in dobrobit posameznika ter skupnosti. Knjiga jih uči preko zabavnih pesmic, citatov in velikih, barvnih risbic.


Notranje bogastvo otrok

Knjiga Notranje bogastvo otrok vam pomaga oblikovati pozitivne vrednote in samopodobo pri vaših otrocih.

Če želimo v svetu krepiti sočutje, srečo in ljubezen, moramo najmlajše generacije pravilno usmeriti s pozitivnim osebnim zgledom, spodbujanjem pozitivnih vrednot ter jih naučiti izražanja sreče, hvaležnosti in ljubezni. Prav pri tem vam pomaga knjiga Notranje bogastvo otrok.

Je posebna knjiga, ker se osredotoča na vrednote, ki so ključnega pomena za zdrav razvoj vaših otrok. Te vrednote posreduje preko pesmic, citatov in velikih, barvnih ilustracij. Ne samo to, izdelana je s pomočjo specialnih pedagogov na način, ki je berljiv tudi pri otrocih z motnjo pozornosti ali disleksijo.


Vsebina

Knjiga prinaša neprecenljivo vrednost in sicer močan vpliv pozitivnih vrednot in spodbujanje otrokovega celostnega razvoja. S knjigo ‘Notranje bogastvo otrok’ boste dobili orodje, ki bo vaše otroke naučilo izražanja sreče, hvaležnosti in ljubezni, kar je ključno za zdrav razvoj. Poleg tega omogoča povezavo med vami in vašimi otroki, saj spodbuja pogovore o pomembnih življenjskih vrednotah.

Nekaj zanimivosti o knjigi:

  • Pri izdelavi knjige so upoštevani nasveti specialnih pedagogov.
  • Skupek zanimivih in poučnih pesmic, obogatenih z velikimi, barvnimi risbicami, ki otroke učijo o sreči, ljubezni, hvaležnosti in drugih pozitivnih vrednotah.
  • Uporaba posebnih pisav in postavitve besedila in risbic zato, da spodbuja branje tudi pri otrocih z motnjo pozornosti ali disleksijo, saj olajša prepoznavanje besed in zvez.

Knjiga, ki jo bodo otroci brali drugim otrokom. Ne ostanite brez svojega izvoda.

PREBERITE ČLANEK O NOTRANJEM BOGASTVU


O avtorjih in ilustratorki

Dr. Maja Pucelj ocenjuje, da vrednote notranjega bogastva izginjajo iz življenja ljudi, predvsem pa najmlajše populacije. Zato se je odločila, da skupaj s sinom sooblikujeta otroško knjigo, v kateri se bodo nahajale pesmi in pravljice, kjer bodo omenjene vrednote poudarjene in napisane na način, ki bo dostopen vsakemu otroku.

Žan Pucelj Šterk obiskuje 1. razred osnovne šole in kot vsak prvošolec ušpiči marsikatero lumparijo. Kot otrok je razvil ljubezen do knjig, katero je nato ob pomoči svoje mamice prelil v pričujočo otroško knjigo z željo, da s svojo srčnostjo pokaže na pomen notranjega bogastva, ki ga marsikateri otrok zaradi usmerjenosti na zunanji pomen materializma, marsikdaj (hote ali nehote) prezre.

Anja Jesenovec, ki ustvarja pod umetniškim imenom Intuitive Heart by Anja Jesenovec, se, od kar pomni, navdušuje nad čarobnimi stvarmi, svetom domišljije, čutnosti … Univerzitetno diplomirano socialno delavko je togost sistema pritegnila v pisani svet barv, kjer združuje pomoč ljudem in kreativo. Ravno zato se je odločila, da s svojim znanjem pristopi k ilustriranju in sooblikovanju pričujoče otroške knjige, saj si želi s svojo srčnostjo in pristnostjo sooblikovati svet na bolje.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.