DOBRODOŠLI V PRENOVLJENI KNJIGARNI mojaknjiga.si

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 50,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Nefretete
NOVO
Avtor
Michelle Moran
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
528
Vezava
mehka
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Nefretete

Ljubezen, izdaja, politični nemiri, kuga in verski konflikti

14,95  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Michelle Moran
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
528
Vezava
mehka

Nefretete in njena mlajša sestra odraščata v vplivni družini, ki svoje hčere že stoletja daje zamož vladarjem Egipta. Ambiciozni, karizmatični in prelepi Nefretete je usojena poroka z Amenhotepom, labilnim mladim faraonom. Vsi upajo, da bo s svojo močno osebnostjo ukrotila mladeniča, ki se hoče odreči prastarim egiptovskim božanstvom, strmoglaviti svečenike boga Amona in ustoličiti novega sončnega boga, ki ga bodo častili vsi.

Od trenutka, ko Nefretete prispe v Tebe, jo ljudstvo obožuje. Z njeno karizmatičnostjo se lahko meri le moževa navidezna velikodušnost: Amenhotep podanike namreč zasipava z visokoletečimi obljubami. Toda zgolj naklonjenost ljudstva ne bo dovolj, če vladarskemu paru ne bo uspelo dobiti prestolonaslednika, in ker se Nefretete posveti izključno temu, mimogrede spregleda, da vplivni svečeniki v spregi z vojsko spletkarijo zoper njenega moža. Edina oseba, ki je dovolj modra, da opazi to spremembo smeri političnega vetra – in dovolj pogumna, da pove kraljici – je njena mlajša sestra Mutnedžmet.

Ljubezen, izdaja, politični nemiri, kuga in verski konflikti: roman Nefretete bralcem doživeto naslika starodavni Egipt. Dramatična zgodba, polna resničnih dejstev o dveh nepozabnih ženskah, ki sta živeli v enem najosupljivejših obdobij zgodovine.


Roman Nefertete je osupljivo okno v preteklost, junaška zgodba z zelo človeško noto. Neodložljivo! – Diana Gabaldon, avtorica prodajne uspešnice NYT A Breath of Snow and Ashes

SORODNI IZDELKI

NOVO

8,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %
NOVO

23,75  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.