Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Nefretete

Ljubezen, izdaja, politični nemiri, kuga in verski konflikti

14,20  + DDV

Prihranek: 0,75 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Michelle Moran
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
528
Vezava
mehka

Nefretete in njena mlajša sestra odraščata v vplivni družini, ki svoje hčere že stoletja daje zamož vladarjem Egipta. Ambiciozni, karizmatični in prelepi Nefretete je usojena poroka z Amenhotepom, labilnim mladim faraonom. Vsi upajo, da bo s svojo močno osebnostjo ukrotila mladeniča, ki se hoče odreči prastarim egiptovskim božanstvom, strmoglaviti svečenike boga Amona in ustoličiti novega sončnega boga, ki ga bodo častili vsi.

Od trenutka, ko Nefretete prispe v Tebe, jo ljudstvo obožuje. Z njeno karizmatičnostjo se lahko meri le moževa navidezna velikodušnost: Amenhotep podanike namreč zasipava z visokoletečimi obljubami. Toda zgolj naklonjenost ljudstva ne bo dovolj, če vladarskemu paru ne bo uspelo dobiti prestolonaslednika, in ker se Nefretete posveti izključno temu, mimogrede spregleda, da vplivni svečeniki v spregi z vojsko spletkarijo zoper njenega moža. Edina oseba, ki je dovolj modra, da opazi to spremembo smeri političnega vetra – in dovolj pogumna, da pove kraljici – je njena mlajša sestra Mutnedžmet.

Ljubezen, izdaja, politični nemiri, kuga in verski konflikti: roman Nefretete bralcem doživeto naslika starodavni Egipt. Dramatična zgodba, polna resničnih dejstev o dveh nepozabnih ženskah, ki sta živeli v enem najosupljivejših obdobij zgodovine.


Roman Nefertete je osupljivo okno v preteklost, junaška zgodba z zelo človeško noto. Neodložljivo! – Diana Gabaldon, avtorica prodajne uspešnice NYT A Breath of Snow and Ashes

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

29,50  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

28,72  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

30,32  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

29,52  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

29,52  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

13,56  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.