Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Ne čisto par
NOVO
Avtor
Catherine Bybee
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
320
Vezava
mehka
Zbirka
1. knjiga, Ne čisto

Ne čisto par

15,95  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Catherine Bybee
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
320
Vezava
mehka
Zbirka
1. knjiga, Ne čisto

Pisateljica Catherine Bybee, ki se je znašla na seznamih uspešnic časopisov in revij, kot so New York Times, USA Today in Wall Street Journal, nam ponuja svoj prvi roman v mamljivi novi knjižni seriji ‘Ne čisto’.


Natakarica in mati samohranilka Jessica “Jessie” Mann je do kraja praktična oseba. Četudi bi imela čas, da bi se sestajala z moškimi – pa ga nima – bi bila še vedno trdno odločena, da bo sinu zagotovila stabilnejše in varnejše odraščanje, kot je bilo njeno, kar pa pomeni, da si bi morala najti bogatega moža. Ko se poskuša Jack Morrison – pregrešno seksi gost s kavbojskim klobukom, zapeljivim nasmeškom in na videz brez prebite pare – v okrepčevalnici spogledovati z njo, ga zavrne. Dvomi, da bi ji lahko sanjač brez ene same skrbi na svetu, kakršen je Jack, zagotovil finančno stabilnost, ki jo potrebuje. In vendar se ob bližajočih se božičnih praznikih, ki jih Jessie noče preživeti sama, zdi očarljivemu Teksašanu resnično težko upreti.

Kot dedič imperija luksuznih hotelov je Jack navajen, da se ženske zaradi njegovega denarja nenehno vrtijo okoli njega. Toda Jack bi rad nekoga, ki bi se zaljubil vanj – ne v njegovo bogastvo. Zagledal se je v Jessie, čeprav se zaveda, da bi bilo lahko njeno zaledenelo srce ovira na njuni poti do sreče. Da bi bil prepričan glede njenih čustev, prikrije pravo identiteto in se ponudi, da ji pomaga poiskati bogatega moža. Toda ta drzna šarada bi znala Jacka stati tisto, česar si želi najbolj od vsega …


O ROMANU:

“Osvežujoče je brati o moškem, ki se ne boji zaljubiti. [Jack and Jessie] spadata skupaj kot par in kot družina.” – RT Book Reviews (3 stars, HOT)

“Ne čisto ar ponuja nežno in zadovoljujočo različico zgodbe o Pepelki, po branju katere si še dolgo ne boste mogli izbrisati nasmeška z obraza.” – Kathy Altman, USA Today‘s Happy Ever After

“Catherine Bybee je z romanom Ne čisto par izpisala popolno zgodbo o revežu, ki se povzpne do bogastva. Dialog je domiseln in bistroumen, liki pa so lepo izdelani. Zgodba je izjemna in v tem romanu resnično izstopa. Druga knjiga te serije, Ne čisto moja, bo izšla spomladi in jaz že komaj čakam, da jo dobim v roke! Zelo priporočam to izredno romanco. Vsako knjigo Catherine Bybee kupim brez slehernega pomisleka.” – Harlequin Junkie (4 1/2 hearts)

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.