Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Moj škandalozni vikont
NOVO
Format (cm)
14 × 21,5
Vezava
trda
Avtor
Gaelen Foley
Število strani
416
Zbirka
5. knjiga , Klub Pekel

Moj škandalozni vikont, TV

Klub Pekel, 5. del

36,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Format (cm)
14 × 21,5
Vezava
trda
Avtor
Gaelen Foley
Število strani
416
Zbirka
5. knjiga , Klub Pekel

Izjemno dobro prodajana avtorica na lestvicah Usa Today in New York Timesa! Spoznajte pogumne može kluba Pekel, medtem ko se soočajo z največjim izzivom doslej: poroko!

Sebastian, vikont Beauchamp, živi po zakoniku časti in zdaj mu čast narekuje, da se mora poročiti z gospodično Carisso Portland. Niti malo ne obžaluje, da je ljubki radovednici ukradel poljub – to je bila namreč primerna kazen, ker je prikupni nosek vtikala tja, kamor ga ne bi smela. Ker pa so ju zasačili v kočljivem položaju, ve, da se morata vzeti. Že prej se je soočal z nevarnostjo – s takšno pa nikoli!

Carissa ni opravljivka – je ‘dobro obveščena dama’ in tistega lahkoživega Beauchampa je samo hotela posvariti pred togotnim soprogom njegove ljubimke. Družbenih pravil niti ona ne more zaobiti, in medtem ko ji razum govori, da je Beau zloglasen malopridnež, je srce – in telo – prevzeto nad njegovo nepričakovano privlačnostjo … ter nevarnimi veščinami! Ko pa se Carissa naslednjič odpravi vohljat, se izkaže, da so skrivnosti, ki jih je odkrila o Beauju in klubu Pekel, morda celo nevarnejše od tega, da se je zaljubila v lastnega moža!

Gaelen nas znova popelje za zaprta vrata skrivnostnega regentskega kluba Pekel, v katerem se privlačni aristokrati po zmagi nad sovražniki Anglije zdaj soočajo z največjim izzivom doslej: poroko! V Mojem škandaloznem vikontu lahkoživega plemiča s titulo zasačijo v kočljivem položaju z osupljivo lepotico – zloglasno ‘radovednico’ oziroma ‘dobro obveščeno damo’, kot ji je ljubše – in njeno čast mora obraniti s snubitvijo. Ljubitelji romanc preprosto obožujejo dobre zgodbe o ‘zakonih iz prikladnosti’ in Moj škandalozni vikont je naravnost odlična, polna vse sorte duhovitosti, presenečenj in čutne naslade, česar se bodo še prav posebej razveselili ljubitelji Mary Jo Putney in Amande Quick.

Julia Quinn pravi, da so čudovite čutne zgodovinske romance izpod peresa Gaelen Foley, ene najbolje prodajanih avtoric z lestvice New York Timesa, ‘vedno fantastično branje’ – in sleherni bralec, ki misli, da potrebuje dokaz, naj se nemudoma loti Mojega škandaloznega vikonta.


O ROMANU:

  • “Razkošno, čutno in spektakularno … Junaki Gaelen Foley so zapleteni in edinstveni. Človek jih preprosto mora vzljubiti. Serija Klub Pekel mi je bila zelo všeč iz številnih razlogov, eden od njih pa je zagotovo temačno gotsko vzdušje, ki jo preveva; zatohle ječe, zamišljeni junaki in bistre ženske.” – Shauni, blog Bodicerippers
  • “Moj škandalozni vikont je hitro odvijajoče se, prikupno in doslej najbolj romantično nadaljevanje serije Klub Pekel.” – Amy, Unwrapping Romance blog
  • “Očarljivo, mikavno in zabavno.” – Stephanie Laurens
  • “Vedno fantastično branje.” – Julia Quinn

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.