Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Mi smo ocean
NOVO
Avtor
Paul Watson, Sarah Borg
Število strani
40
Format (cm)
25,4 x 20,30
Vezava
trda

Mi smo ocean

22,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Paul Watson, Sarah Borg
Število strani
40
Format (cm)
25,4 x 20,30
Vezava
trda

Knjiga Mi smo ocean pomaga otrokom odkriti, kako so povezani z vodo. Avtor čudovito opiše pomen oceana pri ohranjanju vseh živih rastlin in živali. Očarljive ilustracije prikazujejo neprekinjen krogotok vode na Zemlji in mlade bralce učijo, da je voda v vseh celicah rastlin in živali ter celo v njihovem telesu.

Otroci bodo presenečeni, ko bodo ugotovili, da je bila njihova pitna voda “nekoč v telesih dinozavrov!” Ko bodo spoznali, da je ocean del njih, upamo, da se ga bodo naučili ljubiti in ceniti ter skrbeti zanj, ko bodo starejši.

Voda je v celicah vseh živih rastlin in živali.

To pomeni, da je ocean v vseh živih bitjih.

In to pomeni, da je ocean tudi v tebi.

O AVTORJIH:

PAUL WATSON je borec za pravice živali in ekološki aktivist, naravovarstvenik, pomorščak z neomejeno mojstrsko licenco, pisatelj, pedagog in pesnik. Je soustanovitelj fundacije Greenpeace ter ustanovitelj Sea Shepherd Conservation Society, organizacije za ohranitev oceana. Misija organizacije je bila (in je še danes) varovanje in ohranitev vsega divjega življenja v morju. Med pogumnimi “morskimi pastirji” nevarne odprave nikoli niso bile redkost – njihov cilj je obraniti morske prostoživeče živali pred nezakonitim lovom ter zaščititi in ohraniti morske ekosisteme.

Na začetku je imel Watson en sam čoln, a že po treh letih delovanja se je razširil v društvo. The Sea Shepherd Conservation Society je danes organizacija s tisočimi pogumnimi morskimi pastirji – člani – iz več kot 40 držav po vsem svetu. Watson tudi kultni junak kritiško priznane in komercialno uspešne serije Vojne kitov (Whale Wars), ki jo od leta 2008 predvajajo na programu Animal Planet. Rojen je v Ontariu, v Kanadi, trenutno pa prebiva v Vermontu.

SARAH BORG je likovna umetnica, mati in velika ljubiteljica psov. Leta 1986 je ustanovila Sea Shepherd UK, posebej za podporo gibanju za zaustavitev pokolov kitov na danskih Ferskih otokih. Rojena je na jugu Devona, v Angliji, zdaj živi v južni Franciji.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

27,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.