Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Maša in mucek Afir
-10 %
Avtor
Aleksandar Arsov
Ilustrator
Irena Režek
Format (cm)
22,5 × 27,5
Število strani
28

Maša in mucek Afir

Original price was: 17,00 €.Current price is: 15,30 €. + DDV

Prihranek: 1,70 
(-10 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Aleksandar Arsov
Ilustrator
Irena Režek
Format (cm)
22,5 × 27,5
Število strani
28

Maša kaj kmalu ugotovi, da nobeden od njenih sorodnikov ni prav popoln. Vsi so izredno ljubeči in razumevajoči ter se predvsem znajo boriti za svoje sanje. Včasih je ta pot malo bolj ovinkasta, a vedno pripelje k cilju. Da bi zadeva bila še bolj zanimiva, se skoraj vsak član njene družine ukvarja z duhovnostjo. Ene družine enostavno take so. A duhovnost ni enosmerna cesta in včasih nas življenje odpelje kam drugam. Vedno je bil namen tisti prvi korak, ki vodi k cilju, ne glede na to, kakšen je ta naš cilj.

Te zgodbe nas poučijo, da smo mi tisti, ki smo gospodarji naše usode.  Le z delovanjem, zaupanjem vase,  ljubeznijo in vztrajnostjo uresničimo svoje sanje. Vsi vemo, da je ljubezen tista, ki na koncu zmaga, le izgubiti se ne smemo na tej poti.

V prvi knjižici izvemo, kako sta se Mašina starša spoznala in kakšno vlogo je pri tem imela tehnika afirmacije. Vsi se zavedamo, da afirmacije same po sebi ne delujejo. A tam, kjer je volja je tudi pot in kjer je pot je tudi Mašin oče. Več o tem boste izvedeli v pričujoči zgodbici. Izvedeli boste kako je mašin mucek dobil ime in kako lahko ples povzroči velik stres.


O AVTORJU

arsov jpgArsov Aleksandar, samostojni kulturni delavec in glasbenik, ki je v svoji dolgoletni karieri izdal štiri samostojne albume in še štiri v sodelovanju z drugimi glasbeniki. Gostoval je na kar nekaj mednarodnih in tudi domačih glasbenih zbirkah. Najmlajši publiki je znan kot avtor zgoščenke za otroke ter dveh slikanic namenjenih prvošolcem.

Trenutno pripravlja serijo zgodbic »Maša se uči novih reči« s katero bi želeli osvojiti srca najmlajših. Kot avtor vedno rad poudari: »Ostanimo skromni in realni.«


O ILUSTRATORKI

irena reek jpgIrena Režek, samozaposlena, ukvarja se z umetniškim ustvarjanjem. Njena strast je ilustriranje knjig za otroke. Zanima jo zgodba, kako jo začiniti s humorjem, ji dati obliko in ustvariti čarovnijo. Druga ljubezen pa je animacija, ki je prav tako pripoved zgodbe skozi ilustracije, ki vživijo. Vsak nov projekt ji pomeni nov izziv s katerim se razvija in raste.

Trenutno sodeluje z avtorjem serije zgodbic Maša se uči novih stvari, Aleksandrom Arsovom. S svojimi ilustracijami poskuša začiniti besedila. Otrokom podajajo pomembne vsebine o tem, kolikšna moč se skriva v vsakemu izmed nas. Želi si, da bi Maša otrokom polepšala večerne ure, preden gredo v svet sanj… Veseli se novih zgodb.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

Prednaročilo -20 %

Original price was: 17,99 €.Current price is: 14,39 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

Original price was: 17,99 €.Current price is: 14,39 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

Original price was: 21,90 €.Current price is: 17,52 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.