Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Ljudje, ki jih spoznamo na počitnicah

Romantična komedija

15,95  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Emily Henry
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
464
Vezava
mehka

Najboljša prijatelja. Deset poletnih potovanj. Še zadnja možnost, da se zaljubita. Poppy in Alex. Alex in Poppy. Ničesar nimata skupnega. Ona podivjana; on nosi kaki hlače. Ona z nenasitno željo po potovanjih; on s knjigo v rokah raje ostaja doma. Pa vendar sta po usodni skupni vožnji iz šole do doma pred toliko leti postala zelo dobra prijatelja. Večji del leta preživita ločeno – ona v New Yorku in on v njunem majhnem domačem mestu – zadnjih deset let pa si vsako leto privoščita en teden veličastnih, skupnih poletnih počitnic. Vse dokler nista pred dvema letoma vsega uničila. Odtlej nista spregovorila.

Poppy ima vse, kar si je kdaj želela, a se je znašla v slepi ulici. Ko jo kdo vpraša, kdaj je bila nazadnje resnično srečna, je prepričana, da je bilo to na tistem zadnjem nesrečnem potovanju z Alexom. In tako se odloči, da bo najboljšega prijatelja prepričala v še ene skupne počitnice – kjer bi položila karte na mizo in obnovila prijateljstvo. On začuda privoli.

Zdaj ima teden dni časa, da popravi nastalo škodo. Ko bi se vsaj lahko izognila tisti veliki resnici, ki že od nekdaj tiho stoji na poti njunega na videz popolnega prijateljstva. Le kaj bi šlo lahko narobe?


Avtorica prodajnih uspešnic na lestvici New York Times, avtorica knjig Ljubitelji knjig in Roman za plažo, se vrača z iskrivim romanom, ki vam bo pustil topel, megličast priokus, kakršnega običajno doživimo po najboljših počitnicah.


Največja vrlina Henryjeve so iskreči, pogosto nadvse smešni dialogi, še posebej pa zbadljivi pogovori med Poppy in Alexom. Končni rezultat je zgodba, ki se klanja klasičnim romantičnim komedijam, a ima obenem popolnoma svoj pogled. Topla in zmagovita posodobitev filma Ko je Harry srečal Sally, ki igra na prave note. – Kirkus Reviews

Roman Ljudje, ki jih spoznamo na počitnicah odlikujejo bistre opazke, dialog (nadvse smešen), še posebej pa liki. Zabavni, štorasti, prikupni, prav gotovo vredni potovanja. – The Wall Street Journal

SORODNI IZDELKI

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-21 %

Original price was: 13,95 €.Current price is: 11,00 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.