Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Ljubitelja knjig
NOVO
Avtor
Emily Henry
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
480
Vezava
mehka

Ljubitelja knjig

Romantična komedija

16,95  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Emily Henry
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
480
Vezava
mehka

Eno poletje. Dva tekmeca. Zaplet, ki ga nista pričakovala … Nora je neizprosna literarna agentka na vrhuncu moči. Knjige so njeno življenje. Charlie je urednik, nadarjen za ustvarjanje literarnih uspešnic. In Norin nasprotnik.

Življenje Nore Stephens so knjige – prebrala je že vse – in ni ravno običajen tip junakinje. Ni muhasto naduta, ni sproščeno dekle, ki bi sanjarilo, in ni posebej priljubljena. Pravzaprav je Nora junakinja samo za svoje pisatelje, za katere kot literarna agentka sklepa ogromne posle, in za ljubljeno mlajšo sestro Libby. Zato privoli, da bo z Libby za mesec dni odšla na počitnice v Sunshine Falls v Severni Karolini. Libby meni, da bi morala Nora tam končno postati junakinja v lastni zgodbi.

Toda namesto piknikov na travnikih ali zmenkov s privlačnim podeželskim zdravnikom ali točajem Nora vedno znova naleti na Charlieja Lastro, zamišljenega, resnobnega literarnega urednika iz velikega mesta. To bi sicer lahko bilo prijetno srečanje, če se ne bi srečala že večkrat prej in takrat njuno srečanje nikoli ni bilo prijetno.

Nora se zaveda, da ni idealna junakinja, Charlie ve, da ni nikogaršnji junak, toda ko se vedno znova znajdeta skupaj v nizu naključij, ki jih ne bi dovolil noben pameten urednik, lahko to, kar odkrijeta, razblini skrbno izdelani zgodbi, ki sta jih napisala o sebi.

Ljubitelja knjig je nova romantična komedija, polna napete privlačnosti, »od tekmecev do ljubimcev«, izpod peresa Emily Henry in je hipoma postala nova uspešnica New York Timesa, ki se je znašla na prvem mestu.


O ROMANU SO DEJALI:

Ljubitelja knjig je poslastica za vse ljubitelje romantičnih komedij. Je kot britev ostra in sodobna, s srčno junakinjo, ki se ne opravičuje za ambicioznost in za svoje iskrene razprave o žalosti. Bralci vedo, da Emily Henry brez izjeme zagotavlja odlično romantično komedijo, in ravno ta je morda njena najboljša doslej. Kot piš svežega vetrca. – Taylor Jenkins Reid, avtorica uspešnice New York Timesa ‘Malibu’

Pisateljici Emily Henry bi sledila kamorkoli. V podeželsko mestece, med agente in urednike pri založbi, v knjigarno, ki jo je treba rešiti, in seks v potoku, obsijanem z mesečino. Da, prosim, to je to! Ljubitelja knjig sta seksi, zabavna in pametna. Še eno izvrstno branje neustavljive Emily Henry.
– Emma Straub, avtorica uspešnice New York Timesa All Adults Here (Tukaj smo vsi odrasli)

Knjige Emily Henry so darilo, popolno ravnovesje med seksi in prisrčnim. Proza je lahkotna, liki očarljivi. Edina slaba plat je, da pridemo do konca. – V. E. Schwab, avtorica uspešnice New York Timesa Nevidno življenje Addie Larue

Takoj je jasno, da mi je neka knjiga všeč, in pisateljica, seveda, kadar se potopim v knjigo in je ne odložim, dokler ne preberem še zadnje strani. In to sem pravkar storila pri božanski Emily Henry. Romana kar nisem mogla dovolj hitro prebrati. Emily Henry je čisti užitek. Popolnoma me je očarala s svojim hudomušnim, samoumevnim smislom za humor in užitkom, ki ga vnaša v vsako spretno oblikovano poved, ki jo odlikuje njena neustavljiva ljubezen do pravih romanc. – Katherine Center, avtorica uspešnice New York Timesa Things You Save in a Fire (Stvari, ki jih rešimo iz ognja)

Očarljiva, iskrena in pametna knjiga Ljubitelja knjig je kot Schitt’s Creek (kanadska komična serija) za knjižne navdušence. Popoln užitek za vse, ki so kdaj skrivaj navijali za karieristko v kakšnem Hallmarkovem filmu. V tem ni nihče boljši kot Emily Henry. – Casey McQuiston, avtorica uspešnice New York Timesa One Last Stop (Še zadnji postanek)

Emily Henry je na seznamu tistih avtoric, katerih novi roman kupim brez pomisleka takoj, ko izide. – Jodi Picoult, avtorica knjižne uspešnice New York Timesa št. 1 Wish You Were Here (Želim si, da bi bil tukaj)

Mislim, da je Emily Henry morda odgovor naše generacije na Noro Ephron. – Sophie Cousens, avtorica uspešnice New York Timesa Just Haven’t Met You Yet (Samo spoznala te še nisem)

To, da Henryjeva zmore v enem zamahu roman tako močno čustveno nabiti kot tudi literarno obarvati, priča o njeni izjemni spretnosti. – Entertainment Weekly

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

Prednaročilo -20 %

Original price was: 36,90 €.Current price is: 29,52 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

Original price was: 38,90 €.Current price is: 31,12 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

Original price was: 37,90 €.Current price is: 30,32 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

Original price was: 17,95 €.Current price is: 14,36 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.