Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Krava Liza na dopustu

17,91  + DDV

Prihranek: 1,09 
(-6 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Nekega dne je kravi Lizi prekipelo. Živali na kmetiji so se nenehno pritoževale čez njeno mleko, zato se je odločila, da gre na dopust. In medtem ko je uživala na morski obali, je na kmetiji vladala prava zmešnjava.

Slikanica bo v veliko pomoč otrokom, vzgojiteljem, učiteljem in staršem pri boljšem razumevanju koncepta slovenskega tradicionalnega zajtrka v vrtcih in šolah.


Otrok s pomočjo slikanice spozna vrednost mleka (živalskega ali rastlinskega izvora) v vsakdanjem življenju, hkrati pa ga zgodba nevsiljivo spomni na pomembnost lokalno pridelane hrane.

Ob koncu zgodbe otrok izve še zanimiva dejstva o mleku in možnosti alternativne izbire.


O AVTORICI: Mojiceja Bonte je slovenska mladinska pisateljica, pravljičarka in velika ljubiteljica dobrih knjig. Piše kratke zgodbe, pravljice, basni in romane za najstnike. Veliko pozornost posveča zgodbam za otroke s posebnimi potrebami, predvsem postavlja v središče otroke z motnjo branja in pisanja – disleksijo. Njene zgodbe in pravljice izhajajo iz bogatih pedagoških izkušenj. Zaveda se, da so otroci, ki poslušajo pravljice, njeni svetovalci in vodniki skozi labirint njihovih razburkanih čustev. Druženje z otroki je za Mojicejo dragoceno darilo, saj ji zaradi lastne neobremenjenosti in neposrednosti hote ali nehote razkrivajo svoje potrebe, želje, skrbi, težave, način razmišljanja in dojemanja, kar spretno vključuje v svoje zgodbe. Mladi bralci pa jo nagrajujejo z branjem in jo kot pisateljico uvrščajo med najbolj brane slovenske avtorje.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

27,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

21,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.