Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Iz dna v osvoboditev
NOVO
Avtor
Anet Vendramin
Format (cm)
15 × 21
Vezava
mehka
Število strani
127

Iz dna v osvoboditev

23,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Anet Vendramin
Format (cm)
15 × 21
Vezava
mehka
Število strani
127

Anet nam v svoji knjigi brutalno iskreno približa svoje izkušnje in življenje. Prepričana sem, da bo njena zgodba marsikoga pretresla do kosti. Ni preprosta. Toda to je »njena« zgodba. Njena pot. Njene izkušnje. In gotovo je marsikdo med nami, ki doživlja »njeno« zgodbo, pa se tega  sploh ne zavedamo.

Želim si, da knjiga v roke dobijo ljudje, ki se soočajo s podobno stisko, ki  jo je preživela Anet. Da jih osvobodi dvomov in jim vlije pogum za prvi  in vsak naslednji korak. Njena pot je pokazatelj vsakomur izmed nas, da  človek zmore in lahko spremeni svojo pot. Četudi se kdaj to zdi nemogoče. Vsi se soočamo s preizkušnjami – takšnimi in  drugačnimi. Čeprav naše poti niso enake, pa je nam vsem skupno, da  smo vsi kdaj Anet. Vsi kdaj dvomimo, padamo in želimo narediti korak v lepšo prihodnost. In tako kot je uspelo njej, lahko uspe tudi  nam. Zagotovo pa nam ta knjiga sporoča tudi, da ne glede na to, kako  temna je videti prihodnost, nismo sami. Vsi kdaj pademo in vsi imamo moč, da se poberemo.

Če bi lahko bralcu položila na srce samo eno stvar, bi to bilo: Berite odprtega srca, brez sodbe in poskusite videti,  da so nas morda od njene poti ločili le korak ali dva.  Morda smo imeli srečo in smo bili rojeni v drugačnem okolju. Ali pa  smo imeli srečo in nas je kdo obvaroval takšne poti. Gotovo pa je samo  to, da smo lahko srečni, če nismo bili v njenih čevljih. Ob koncu dneva  lahko avtorici le čestitamo, za pogum in iskrenost.

Andreja Goropevšek, pisateljica in umetnica


AVTORICA O KNJIGI

Knjiga je napisana skozi občutke, skozi razmišljanje mene, ki sem to pot prehodila ter močno zlezla ven iz najhujšega dna. Je knjiga, ki realno opisuje vsa moja takratna čustva, moja doživljanja ter vse moje velike boje, ki sem jih imela v sebi v najbolj odločilnih trenutkih, ki so mi dali današnjo osvoboditev in priložnost, da zaživim drugačno-novo življenje.

Je opis mojega prejšnjega načina življenja, ki se res na prvi pogled zdi bizaren, a sem ravno temu delu najbolj hvaležna, saj me je naučil najboljšega življenja, ki ga sedaj polno živim v vsakem polnem lastnem trenutku.

Sama knjiga je napisana v obliki dnevnikov skozi katere bralca peljem na pot, da lahko živi in diha z menoj tisto, kar sem jaz takrat mislila, čutila ali doživela. Vsebuje realni prikaz poti, ki je skozi procese potrebna, da se počasi, a stabilno razvija v svojem tempu in tudi v primernem času, ki ga vsak posameznik še kako zelo rabi. Ni neka čarobna pravljica, ampak je realnost, ki sem jo res z namenom preživela, da lahko in zmorem skozi pot pisanja pokazati ljudem, da vedno obstaja lučka, ki sveti in nudi res največjo svetlobo, ki jo lahko živimo vsak dan ter ne samo takrat, ko to rabimo.

Je prva knjiga od štirih, ki nastajajo že pod mojimi prsti in vsak del, ki si sledi je nadgradnja prejšnje knjige skozi obliko moje osebne ter duhovne rasti in vsaka posamezna knjiga razkriva več in več.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

34,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.