Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Igrive-kartonke_zivalski-mladicki
Format (cm)
19 × 19
Število strani
12
Vezava
kartonka
Zbirka
Igrive kartonke

Igrive kartonke – Živalski mladički

9,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Format (cm)
19 × 19
Število strani
12
Vezava
kartonka
Zbirka
Igrive kartonke

S pomočjo preprostih premičnih vstavkov odkrij, kako potekajo priprave na spanje in kaj vse se dogaja, ko trdno spiš. Na koncu se pozabavaj še z ugibanjem, kaj se skriva pod zavihki!


Ljubka kartonka, ravno prav velika za otroške ročice, pripoveduje osnovne podatke o živalih in njihovih mladičkih. Na primer, prikazuje kravo in njenega telička, ki se paseta na zelenem travniku, v ozadju pa je hlev, njun dom. Ilustracija predstavi besede, povezane z živaljo – seno, travnik, hlev, mleko, vedro, travniško cvetje. Izbrane besede so sugestija odraslemu, o čem govoriti, toda možnosti za pogovor ob ilustracijah je še veliko več. Na primer, da je travnik zelen, hlev rdeč, teliček pa bel s črnimi pikami. Na sosednji strani je teliček sam. A če otrok premakne papirnati drsnik, se zgodi nekaj čudežnega – teliček dobi črne lise in pike.

Na naslednji straneh po enakem vzorcu otrok lahko premika medvedeka, da pleza gor in dol po deblu, »začara« da kačji mladiček zrase v veliko kačo in odpre vrata hleva, kjer zagleda žrebička. Kartonko s premičnimi vstavki in zavihki, ki malčke vabijo v igrivo odkrivanje užitka prebiranja knjig, odlikujejo izjemno prikupne ilustracije Julije Mercier. – Maja Črepinšek, Moj malček

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

9,99  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-15 %

13,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.