Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Gora ste vi
NOVO
Avtor
Brianna Wiest
Število strani
214
Vezava
mehka

Gora ste vi

Kako se nehamo sabotirati in uresničimo svoj potencial

25,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Brianna Wiest
Število strani
214
Vezava
mehka

V tej knjigi o samosabotiranju izvemo, zakaj in kdaj se sabotiramo ter kako to lahko opustimo – za vedno.


Vedênja, s katerimi sami sebi nastavljamo ovire, izvirajo iz sočasnih, a nasprotujočih si potreb. Zato se velikokrat tako vztrajno upiramo lastnim prizadevanjem za spremembe, da se nam naposled zazdi, da so popolnoma nesmiselna.

Toda če iz najbolj škodljivih navad izluščimo ključne uvide, z boljšim poznavanjem možganov in telesa okrepimo čustveno inteligenco, spustimo pretekle izkušnje na celični ravni in se naučimo ravnati tako, kot bi ravnal naš najvišji jaz, lahko svobodno uresničimo svoj potencial.


Morda veste, kaj je vaša gora. To je lahko zasvojenost, telesna teža, odnosi, služba, motiviranost ali denar.

Morda pa tega ne veste. Morda imate nejasen občutek tesnobe, pičlega samospoštovanja, strahu ali splošnega nezadovoljstva, za katerega se zdi, da se zajeda v vse drugo.

Gora po navadi ni izziv, ki nas čaka, temveč osebna težava, trhel temelj, ki ga na prvi pogled morda ne opazimo, vendar so zaradi njega razmajana skoraj vsa naša življenjska področja.


Kadar težava izhaja iz okoliščin, se soočamo s stvarnostjo življenja. Kadar je težava kronična, se soočamo s sabo.

Velikokrat mislimo, da se gora pojavi, ko se znajdemo v hudi stiski, v resnici pa se to skoraj vedno zgodi, ker smo dolga leta kopičili in naposled nagrmadili majhne travme, prilagoditve in mehanizme za spoprijemanje s težavami.

Ko se znajdete na tej prelomnici – ob vznožju gore, v vročini plamenov, v noči, ko se končno predramite – ste v srčiki čustvenega zloma, in če ste pripravljeni delati na sebi, boste ugotovili, da ste tik pred prebojem, ki ste ga čakali vse življenje.

Vaš stari jaz ne ustreza več življenju, ki ga skušate živeti, zato je čas za spremembe in ponovno rojstvo.


Gora je že stoletja prispodoba za zahtevne izzive, s katerimi se soočamo, zlasti tiste, ki so na videz nepremagljivi.

Če želimo osvojiti vrh, se moramo pravzaprav podati v globino in izkopati travmo, postati vzdržljivejši ter se prilagoditi, da se bomo lažje povzpeli nanj.

Nazadnje spoznamo, da se moramo naučiti obvladati sebe, in ne gore.


»Briannina knjiga je čudovit izraz zdravljenja, njeni uvidi o samosabotiranju, čustveni inteligenci in globoki preobrazbi pa izjemno dragoceni. Razume, da se sprememba začne v nas, in njena knjiga je darilo skupnosti.«
– DR. NICOLE LEPERA, avtorica knjige The Holistic Psychologist

»Prepričan sem, da pri uresničevanju našega najglobljega potenciala niso najpomembnejši rezultati, temveč to, kako se moramo spremeniti, da bi dosegli tisto, česar smo resnično zmožni. Brianna Wiest nas v tej imenitno napisani in izredni knjigi navdihne, da se povzpnemo na goro pred sabo, in nas s pronicljivimi uvidi opremi za vzpon. Obvezno branje za vse, ki so pripravljeni delati na sebi ter zaživeti polno, čudovito in radostno.«
– SIMON ALEXANDER ONG, mednarodni coach za življenje in poslovni strateg

»Brianna Wiest je ena mojih najljubših avtoric. Z modrostjo, ki bralcu za vedno spremeni življenje, in edinstvenim izražanjem nas navdihne, da si povrnemo moč in izboljšamo življenje. Prepričan sem, da bo Gora ste vi marsikomu v oporo.«
– YUNG PUEBLO, avtor prodajne uspešnice Inward


BRIANNA WIEST je avtorica mednarodnih prodajnih uspešnic 101 esej, ki bo spremenil vaše razmišljanje, Gora ste vi in Kako ozdravite, ko ste pripravljeni na to. Potem ko je več let na spletu delila uvide s svoje poti zdravljenja in prebujenja, so njene knjige izšle po vsem svetu v več kot 14 jezikih. Pisala je za Forbes, USA Today, The Huffington Post in Thought Catalog, s katerim sodeluje trenutno. Poleg tega je avtorica dveh pesniških zbirk, Slana voda in Obred.

Njen cilj je pomagati ljudem, da prebudijo svoj pristni potencial tako, da na novo napišejo svojo zgodbo, ki je bolj harmonična, resnična in polna smisla. Z možem živi v Big Suru v Kaliforniji.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

34,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

34,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-7 %

Original price was: 29,00 €.Current price is: 26,97 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.