Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Drožomanija: knjiga o peki kruha in peciva z drožmi
Drožomanija: knjiga o peki kruha in peciva z drožmi
Drozomanija
Drozomanija1
Drozomanija2
Drozomanija3
Drozomanija4
Drozomanija5
Drozomanija6
Drozomanija7
-5 %
Avtor
Anita Šumer
Format (cm)
19 × 22
Število strani
304
Vezava
trda

Drožomanija: knjiga o peki kruha in peciva z drožmi

Original price was: 34,99 €.Current price is: 33,24 €. + DDV

Prihranek: 1,75 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Anita Šumer
Format (cm)
19 × 22
Število strani
304
Vezava
trda

Prva slovenska knjiga o peki kruha in drugih dobrot z drožmi.

V njej avtorica Anita Šumer deli znanje med vse ljubitelje peke z drožmi in tiste, ki to postajajo ali si želijo postati. Svoje znanje želi približati vsem, ki bi se želeli naučiti vse o drožeh in njihovi uporabi, saj z njimi narejeni pekovski izdelki niso le lepi, temveč tudi zdravi in okusni. Knjiga Drožomanija vsebuje vse, kar je treba vedeti o čudovitem, zdravem in slastnem svetu peke z drožmi.

Četrta izdaja Drožomanije na 304 straneh razkriva skrivnostni svet droži, s katerimi lahko pripravimo kruh, pa tudi številne druge slane in sladke dobrote.

Vsebina najnovejše izdaje je dopolnjena s 3 novimi poglavji:

  • Preden zadrožite, ne pozabite, v katerem so na kratko povzeti napotki za uspešno peko z drožmi, kar bralcem olajša spoznavanje s peko z drožmi.
  • The Quest for Sourdough je poglavje, v katerem je predstavljena pobuda podjetja Puratos iz Belgije. To vabi vse lastnike droži po svetu, da svoje droži registrirajo na njihovi spletni strani.
  • Na koncu knjige je dodan Indeks sestavin in ključnih besed v knjigi, ki omogoča lažji in hitrejši pregled vsebine knjige.

Anita Šumer je o četrti izdaji knjige Drožomanija povedala:
»Izjemno ponosna sem, da je knjiga Drožomanija tako priljubljena med ljubitelji zdravega načina peke – peke z drožmi in so bile vse dosedanje tri izdaje zelo hitro razprodane. Na četrto izdajo je bilo treba malce počakati, saj smo jo temeljito prenovili – vsebinsko in vizualno. Nova oblikovna podoba knjige je delo Mance Zupanc, fotografije pa je posnel Primož Lavre. Vsi navdušeni drožomani se bodo razveselili preskušenega recepta za pripravo vlečenega testa z drožmi ter novih fotografij dveh najbolj priljubljenih receptov iz knjige: rženka in čokoladnega pirinega kolača s sadjem. Četrto izdajo boste prepoznali že po novi naslovnici: zvezda naslovnice ostaja Rudl, nad njim pa je naslov, ki se sklada s celostno grafično podobo blagovne znamke Drožomanija. Ponosna sem tudi na nagrado in naziv Najboljša knjiga o kruhu s svetovnega knjižnega kulinaričnega izbora Gourmand World Cookbooks Awards.«


O knjigi Drožomanija:
Drožomanija avtorice Anite Šumer je prva in najobsežnejša slovenska knjigo o peki kruha in peciva z drožmi. Vsebuje vse, kar je treba vedeti o čudovitem, zdravem in slastnem svetu peke z drožmi. V njej je več kot 300 strani in 45 receptov za sladko in slano pecivo.

Knjiga je bila izdana tudi v nemščini in hrvaščini, maja 2020 pa izide še v nizozemščini in francoščini. Na spletnem portalu www.amazon.de je bila nemška izdaja uvrščena med 15 najbolje prodajanih knjig o peki med nemškimi knjigami.

Z nakupom pomagate tudi deklici Lizi s cerebralno paralizo za njene terapije – od vsakega prodanega izvoda sta 2 evra namenjena njej. Drožomanija je najobsežnejša in prva slovenska knjiga o peki z drožmi, edinstvena pa je tudi, ker v njej najdete tudi ideje za kuho z drožmi. Zelo primerna je za začetnike, ki so se z drožmi začeli spogledovati, prav tako pa bodo nad njo navdušeni tudi »mojstri« peke z drožmi. Zaradi droži ali domačega kvasa so pekovski izdelki lažje prebavljivi, dolgoobstojni, imajo nižji glikemični indeks, so okusnejši in bolj nasitni.


O AVTORICI: Anita Šumer pripravlja kruh in druge dobrote z drožmi že od leta 2012. Peko z drožmi poučuje doma in v tujini. Njeni tečaji so hitro razprodani in zelo iskani, do zdaj je poučevala na Portugalskem, v Rusiji, na Jamajki, Tajskem, v Singapurju, na Hrvaškem, v Angliji in na Nizozemskem.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-4 %

Original price was: 27,99 €.Current price is: 26,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 29,00 €.Current price is: 27,55 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.