DOBRODOŠLI V PRENOVLJENI KNJIGARNI mojaknjiga.si
Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 43,01 € (velja za predračun, kartice, PayPal)!
Resnična zgodba, ki vzbuja strahospoštovanje, govori o mladeniču, ki je preživel ne eno, pač pa tri koncentracijska taborišča in na koncu – v zadnjih dnevih vojne – bil bombardiran, medtem ko je bil ujet na nacistični jetniški ladji. 20-letni Wim Aloserij na strehi vagona vlaka leta 1943 zbeži iz prisilnega delovnega taborišča v nacistični Nemčiji. Mladenič iz Amsterdama se nato skriva na kmetiji – štiri mesece spi v lesenem zaboju, skritem pod zemljo. Toda to ne traja dolgo.
Domov - Knjigarna - Kuharice, prehrana - Dobrote brez glutena
Resnična zgodba, ki vzbuja strahospoštovanje, govori o mladeniču, ki je preživel ne eno, pač pa tri koncentracijska taborišča in na koncu – v zadnjih dnevih vojne – bil bombardiran, medtem ko je bil ujet na nacistični jetniški ladji. 20-letni Wim Aloserij na strehi vagona vlaka leta 1943 zbeži iz prisilnega delovnega taborišča v nacistični Nemčiji. Mladenič iz Amsterdama se nato skriva na kmetiji – štiri mesece spi v lesenem zaboju, skritem pod zemljo. Toda to ne traja dolgo.
Resnična zgodba, ki vzbuja strahospoštovanje, govori o mladeniču, ki je preživel ne eno, pač pa tri koncentracijska taborišča in na koncu – v zadnjih dnevih vojne – bil bombardiran, medtem ko je bil ujet na nacistični jetniški ladji. 20-letni Wim Aloserij na strehi vagona vlaka leta 1943 zbeži iz prisilnega delovnega taborišča v nacistični Nemčiji. Mladenič iz Amsterdama se nato skriva na kmetiji – štiri mesece spi v lesenem zaboju, skritem pod zemljo. Toda to ne traja dolgo.
Gluten-free delicacies
16,00 € + DDV
POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.
Vse več ljudi se sooča s kronično boleznijo tankega črevesa, ki je posledica preobčutljivosti na gluten oziroma t. i. celiakijo, ki zahteva strogo brezglutensko dieto. Dosledno upoštevanje diete bolnikov na srečo ne omejuje pri pripravi okusnih jedi. Navodila za pripravo odslej najdete tudi v novi knjigi, ki vključuje recepte za različne vrste kruha, peciva, sladic, prigrizkov, glavnih jedi in prilog. Brezglutenske jedi, ki so jih avtorji dvojezične, slovensko-angleške knjige oblikovali v sodelovanju z IC Piramida Maribor, je v fotografski objektiv estetsko ujel priznani mojster fotografije Tomo Jeseničnik. Predstavljene jedi vsebujejo le naravne, brezglutenske sestavine, kot so koruza, kvinoja, riž, ajda in proso. Pomemben del vsebine knjige je tudi prispevek zdravnika Jerneja Dolinška, ki nas poduči o celiakiji, njenih znakih in posledicah ter nas osvesti, da tovrstne bolezni ne smemo spregledati oziroma zanemariti.
Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.
Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.
Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.
MOJAKNJIGA.SI
Sandra Pohole, s. p.
Kovačeva ulica 8
1380 Cerknica
Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.