Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Častivredno srce
Avtor
Kat Martin
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
480
Vezava
mehka

Častivredno srce

On je mogočni vikinški bojevnik iz neodkritega sveta, ona pa prefinjena londonska dama, ki v njem razvnema strast … in odločen jo je dobiti za vsako ceno.

16,95  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Kat Martin
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
480
Vezava
mehka

Prepustite se sanjsko eksotičnim junakom in drznim pustolovščinam izpod peresa Kat Martin. On je mogočni vikinški bojevnik iz neodkritega sveta, ona pa prefinjena londonska dama, ki v njem razvnema strast … in odločen jo je dobiti za vsako ceno.

Krista Hart, lastnica londonske damske revije Srčni namigi, se ne boji zapisati svojega mnenja. Niti glede tako nepriljubljenih tem, kot so družbene reforme, s čimer pa tvega sloves – in lastno varnost. Krista se ne da zastrašiti, četudi se dobro zaveda, da si je zaradi tega, ker je brez dlake na jeziku, pridobila srdite in vplivne sovražnike.

Ko naleti na veličastnega vikinškega potomca, ki je v Londonu zaprt kot del cirkuške atrakcije, jezno zahteva, naj ga izpustijo. Čeprav si dopoveduje, da je Leifa Draugra osvobodila samo zato, ker je bilo to prav, pa ne more zanikati, da jo ognjeviti vikinški poglavar neustavljivo privlači, še zlasti po tem, ko ga njen oče spreobrne v ‘pravega’ gentlemana.
Ker pa anonimne grožnje Kristi postajajo vse bolj nevarne, se mora Leif soočiti z nevidnimi sovražniki, ki si jo neizmerno želijo utišati, a jo s tem še močneje potiskajo v objem bojevnika, ki je pripravljen narediti vse, da bo le njegova.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.