Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Astrološke napovedi za leto 2023

Knjiga Sončevih znamenj

24,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Alice Deville
Format (cm)
12,5 × 19,5
Število strani
480
Vezava
mehka

Knjiga Astrološke napovedi za leto 2023 prinaša astrologijo Sončevih znamenj. Vsako poglavje o posameznem znamenju v tej knjigi ima tri dele.


V prvem razdelku boste našli opise njegovih splošnih lastnosti, skupaj z načinom vedenja, ki ga ponavadi izkazujete v različnih življenjskih razmerah – na primer glede odnosov, delovnih razmer ter ravnanja z denarjem in lastnino. V poglavju je tudi del, ki je namenjeno dobri stari zabavi, vključno s tem, kaj vas bo razveselilo in kako to uresničiti.

Drugi del vsakega poglavja ima naslov »Leto, ki je pred …« za vsako znamenje. Ob upoštevanju gibanja počasi premikajočih se planetov (Jupitra, Saturna, Urana, Neptuna in Plutona), mrkov in drugih izjemnih nebesnih pojavov vam bo ta del predstavil širšo sliko leta – oziroma okvirne poteze tega, kaj lahko pričakujete, ne glede na to, kdo ste in kje ste, na splošno gledano.

Tretji razdelek vključuje mesečne napovedi, skupaj z ugodnimi in zahtevnimi dnevi, kar je v bistvu opozorilo, da boste pripravljeni na morebitne lahke in težavne čase.

Na koncu vsakega poglavja najdete Preglednico ugodnih dni, ki prinaša splošne informacije o najboljšem času za izvajanje določenih dejavnosti.


Upamo, da boste uživali v tej knjigi in da vam bo poznavanje astroloških energij leta 2023 pomagalo ustvariti leto, polno čudovitih spominov!

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

18,70  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

25,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.