Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

99-odstotno moj
-50 %
Avtor
Sally Thorne
Format (cm)
13,5 × 20,8
Število strani
344
Vezava
trda

99-odstotno moj, TV

Original price was: 33,90 €.Current price is: 16,95 €. + DDV

Prihranek: 16,95 
(-50 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Sally Thorne
Format (cm)
13,5 × 20,8
Število strani
344
Vezava
trda

Darcy Barrett se je lotila globalne raziskave moških. Obiskala je nešteto krajev po vsem svetu in mirne vesti lahko reče, da se nihče ne more kosati s Tomom Valesko, čigar edina pomanjkljivost je ta, da ga je Darcyjin brat dvojček videl prvi in si ga kot svojega najboljšega prijatelja lastil samo zase. Kljub Darcyjinim prizadevanjem ostaja Tom zanjo nedosegljiv in je 99-odstotno zvest njenemu bratu. V tem je tudi srž njenih težav, kajti vse od takrat, ko je pri osmih letih spoznala svojega sanjskega moškega in si pri dvajsetih začela ustvarjati kariero kot fotografinja, se je bila primorana zadovoljiti s tistim, kar ji je življenje vrglo na pot.

Ko Darcy in Jamie po babici podedujeta napol razpadajočo hiško, jima ne ostane drugega, kot da se držita strogih navodil – hiški morata povrniti nekdanji blišč in sijaj ter jo nato prodati. Darcy že kuje načrte, da bo sedla na prvo letalo, takoj ko se bo začela prenova, ampak preden vse pusti za sabo, naleti na verandi na znan obraz: spretnega gradbenika Toma, ki že čaka, da se loti dela, in ki je po skoraj desetih letih prvič spet samski.

Darcy nenadoma začne razmišljati, da bi ostala, ker jo skrbi, da bo njen brat dvojček s svojimi nenavadnimi zamislimi uničil čar hiške. To, da bo ostala, vsekakor nima nič opraviti z oprijetimi kratkorokavnimi majicami njenega novega poslovnega partnerja ali s tistim popolnim obrazom, ki v njej spet prebudi veselje do fotografiranja. Kmalu se začnejo kresati iskrice – pa ne zaradi kratkega stika. Izkaže se, da en odstotek Tomovega srca za Darcy ne bo več dovolj. Tokrat bo ubrala druge strune in poskrbela, da bo Tom Valeska 99-odstotno njen.


O KNJIGI SO DEJALI:

»Thornova v to počasi razvijajočo se romanco doda ravno pravšnji ščepec tistih vznemirljivih trenutkov, ko preprost, prijazen fant spozna uporniško dekle … Ljubitelji prejšnjih romanov Thornove bodo zagotovo uživali v duhovitih dialogih in viharnih spopadih za premoč med dvema prijateljema, ki sčasoma postaneta ljubimca.« – Publishers Weekly

»Thornova je ustvarila romanco, ki je hkrati smešna, prisrčna in polna strasti. Ta romantična komedija je obvezno čtivo za vse tiste, ki radi prebirajo knjige avtoric Sophie Kinselle in Christine Lauren.« – Booklist

»Izredno zabavna in prisrčna, bistroumna in seksi. 99-odstotno moj ima vse, kar hočem v romanci!« – Sarah J. Maas

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.