Do brezplačne poštnine še 25,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

O knjigarni, ki je odrasla

Včasih je bila mala knjigarna, ki se je rada tiščala za ustvarjalni predpasnik K8 dizajna. Potem pa je nekega dne odrasla, spakirala vse svoje knjige in knjižice v kovčke ter pogumno zaživela pod lastno streho.

Na sveže montiranih policah vam bom postregla s pestrim izborom čtiva. Za romantične, hrepeneče duše so tu ljubezenske zgodbe, nekatere postavljene v nek drug čas, spet druge sila moderne in napredne. Tisti, ki ste že spoznali, da si mora človek v življenju največkrat pomagati sam, lahko svoja prizadevanja okrepite s priročniki za samopomoč in knjigami za osebno rast. Če vas ne zanimata ne romanca ne duhovnost, pa vas zna knjigarna razveseliti z dobro kriminalko. Tudi najmlajši obiskovalci se lahko preklikajo do otroške literature, zato le brž: klikklikklik!

Omeniti moram še edinstveno zadevo na naših tleh, ki jo najdete v knjigarni. To je seveda Planinski dnevnik Zapisi z gora, ki je všeč mnogim pohodnikom, planincem in kolesarjem. Knjižica, ki jo pravzaprav pišete vi sami, je požela velik uspeh, saj združuje vse vaše neprecenljive spomine, je le vaša in unikatna.

V prihodnje bo knjigarna namestila še več polic in pridno širila svojo ponudbo. Vsega mi pač še ni uspelo razpakirati. Za vas bom pripravila tudi posebne izbore, izdelke v akciji in predstavljala zadnje uspešnice. Zato vas vabim, da sledite vsem objavam. Kot se za sodobno knjigarno spodobi, je knjigarna prisotna tudi na Facebooku in Instagramu. Vsakega naročila sem neizmerno vesela in se ga lotim z vso srčnostjo. Skrb, da bi na izbrane knjige dolgo čakali, je torej povsem odveč.