Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Blank bookcover with clipping path
-7 %
Avtor
Robert Dvoršek
Format (cm)
14,8 × 21
Število strani
247
Vezava
mehka

(Z)najdi se v podjetništvu

23,25  + DDV

Prihranek: 1,75 
(-7 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Robert Dvoršek
Format (cm)
14,8 × 21
Število strani
247
Vezava
mehka
Vse informacije za podjetnike in start-up podjetja na enem mestu. V knjigi boste našli zgodbe, izkušnje in praktične primere, ki vam bodo pomagali na vaši podjetniški poti. Knjiga (Z)Najdi se v podjetništvu predstavlja celosten in kredibilen vir informacij za vse, ki razmišljajo o podjetništvu, start-up podjetja in obstoječe podjetnike. Gre za mozaik stoterih podjetniških zgodb, izkušenj, praktičnih primerov in najboljših praks. Lahko je nadomestek za zamudno brskanje po internetu med desetinami povezav, po nepreverjenih, nerazumljivih ter razpršenih straneh, uradnih pojasnilih ali vsebinah z vprašljivo kredibilnostjo. Tu je tematika podjetništva obdelana celostno, hkrati pa tudi strokovno in razumljivo ter v luči uporabnosti.

Zakaj je knjiga tako posebna:

  • vse informacije za podjetnike in start-upe na enem mestu,
  • ker je strokovna vendar napisana na jasen in razumljiv način ,
  • Ker je celostna – obdela vse glavne teme za podjetnika,
  • ker je praktična – vsebuje ogromno konkretnih primerov in navodil ,
  • ker je interaktivna – vključuje skoraj 60 QR-kod – povezav s katerimi bralec dostopa do dokumentov, predlog, pripomočkov, izračunov, uporabnih povezav, informacij. Vse kar je potrebno narediti je to, da s pametnim telefonom skenirate kode in že imate poleg sebe omenjene dokumente in ostalo gradivo, ki vpliva na razumevanje in razlago tematike v knjigi, kjer se kod nahaja,
  • vsebuje 247 strani uporabnega znanja, konkretnih primerov in praktičnih nasvetov.

Gre za mozaik stoterih podjetniških zgodb, izkušenj, praktičnih primerov in najboljših praks. Ta knjiga je lahko nadomestek za zamudno brskanje po internetu med desetinami povezav, po nepreverjenih, nerazumljivih ter razpršenih straneh, uradnih pojasnilih ali vsebinah z vprašljivo kredibilnostjo. Tu je tematika podjetništva obdelana celostno, hkrati pa tudi strokovno in razumljivo ter v luči uporabnosti. Cilj knjige je podati kredibilne in jasne informacije ter potrebna orodja. In to v besednjaku, ki bo razumljiv laiku in torej podjetniku-začetniku. Pri tem ga tudi usmerjati in pomagati spoznati različna področja, ki so pomembna, ko se loteva novega posla.


IZ KNJIGE:
Še danes me malo stisne v želodcu, ko pomislim na svoj brezizrazni pogled ob Dianinih besedah: »Ja, in potem so tu še ti Z-računi, ki vam jih dajemo, a ne?« Z Diano, podjetnico in soustanoviteljico podjetja Or-Ca d.o.o. (butična prodajalna v središču Ljubljane), in Gregom sem imel predstavitveni sestanek za prevzem računovodstva. Na zunaj sem verjetno deloval samozavestno, moj notranji, na pol panični odziv, pa je bil: »Z…? Kakšni Z-računi, o čem govori? To je potencialna stranka, jaz pa kot kakšen lolek ne vem, kaj misli, čeprav gre za nekaj z mojega področja – računovodstva.« Nerodno mi je bilo spraševati, kaj misli, da ne bom videti ves zelen, zato sem blefiral, prikimaval in upal, da mi kmalu uspe iz konteksta razbrati, za kaj gre. K sreči sem hitro dojel, da govori o dnevnih iztržkih – zaključkih blagajn oziroma, v trgovinskem žargonu, »Z-računih«, saj jih POS-tiskalnik pač izpljune konec dneva in so precej podobni ostalim računom.

To začetno zagato sem potem uspešno rešil in, glej ga, zlomka, več kot 10 let kasneje še vedno uspešno sodelujemo. V tem času smo oboji zrasli in se ogromno naučili. Prav njihova podjetniška zgodba se mi zdi zares izjemna in jo želim deliti s tabo. Vendar ne zato, ker je to neverjetna zgodba o uspehu – čeprav je tudi to –, temveč predvsem zato, ker je zgodba o pravem podjetništvu. Njihova zgodba je tako pestra in zaobjame toliko vidikov, ki jih boš moral kot podjetnik razumeti, da jo prav ta celovitost naredi tako posebno in izjemno.


Robert Dvoršek, univ. dipl. ekon., je podjetniški svetovalec, podjetnik in računovodja. Specializiran je za področje mikro in majhnih podjetij, predvsem tistih z nekoliko zahtevnejšimi poslovnimi modeli in s kompleksnejšim poslovanjem. S podjetništvom in lastno poslovno kariero je začel leta 2007, in sicer z ustanovitvijo zasebnega zavoda, nadaljeval pa z razvojem računovodskega servisa kot samostojni podjetnik in kasneje kot d. o. o. Pred vstopom v poslovni svet je že več kot deset let aktivno deloval v vodstvih različnih organizacij, društev in klubov. Poleg univerzitetne izobrazbe ima opravljena različna neformalna izobraževanja, za sabo pa ima tudi vodenje več kot 100 projektov.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

18,70  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

25,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.