Vsak teden novi popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Vzgajanje srečnih otrok
-80 %
Avtor
Maureen Healy
Format (cm)
14 × 22
Število strani
256
Vezava
mehka
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Vzgajanje srečnih otrok

5,99  + DDV

Prihranek: 24,00 
(-80 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Maureen Healy
Format (cm)
14 × 22
Število strani
256
Vezava
mehka

Združevanje vzhodnjaške modrosti in zahodnjaške filozofije za ohranjanje notranje moči pri otrocih. Vsi si želimo, da bodo naši otroci srečni in da se bodo razvili v produktivne, izpolnjene odrasle. Po besedah Laureen Healy, strokovnjakinje za vzgojo, je ključ do uspeha v postavljanju temeljev prave samozavesti. Po dvajsetletnih izkušnjah v vlogi duhovne učiteljice in otroške razvojne strokovnjakinje Healyjeva ve, da samozavesti nikoli ne moremo najti »nekje zunaj«, temveč je to nekaj, kar moramo negovati v sebi.

Healyjeva je dobesedno prepotovala ves svet, ko je iskala najboljše metode za vzgajanje notranje močnih otrok ter povezavo med pravo samozavestjo in trajno srečo. V knjigi Vzgajanje srečnih otrok se opira na svoje budistično znanje, izobrazbo na področju otroške psihologije in najnovejša znanstvena dognanja. Rezultat vsega je njen poglobljeni model za prebujanje samozavesti in negovanje občutka čustvene moči, kar sta temelja za čim srečnejše življenje naših otrok.

Kdorkoli pride v stik z življenjem otroka – bodisi starši, učitelji, vodstvo šole, stari starši ali zdravniki – bo tu našel modre ideje in praktične predloge za spodbujanje otrokove samozavesti in posledično tudi sreče.


O KNJIGI SO DEJALI:

»Modri in praktični nasveti za starše, ki si želijo otroke popeljati v samozavestno in resnično srečno življenje.« (Sharon Salzberg, avtorica knjige Real Happiness: the Power of Meditation)

»Maureen Healy se opira na lastne obsežne raziskave in izkušnje, pri tem pa starše in skrbnike modro vodi v srž prebujanja in aktiviranja notranje samozavesti, s katero se rodi vsak otrok.« (Michael Bernard Beckwith, avtor knjige Spiritual Liberation: Fulfilling Your Soul’s Potential)

»Knjiga Vzgajanje srečnih otrok staršem poklanja, kar smo si vsi želeli: preprost načrt v petih korakih, ki nam pomaga negovati otrokovo samozavest, tako da bo zmogel brez težav premagati kakršnokoli oviro v življenju.« (Edward M. Hallowell, dr. med., avtor knjige The Childhood Roots of Adult Happiness)


O AVTORICI: Maureen Healy je otroška razvojna psihologinja in vzgojna strokovnjakinja, ki si je več kot dvajset let nabirala izkušnje po vsem svetu. Za spletno stran Psychology Today in tudi za serijo This Emotional Life medijske hiše PBS piše priljubljen spletni dnevnik. Z mednarodnim znanjem spodbujanja sreče pri otrocih in pomoči odraslim, da počnejo enako, se opira na svojo zahodnjaško strokovno izobrazbo in na vzhodnjaško izročilo, tako da lahko odrasli pomagajo svojim otrokom, da bodo močnejši in srečnejši, ne glede na vse.

SORODNI IZDELKI

NOVO

19,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

9,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

21,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

29,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.