Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Nov-zacetek-Evvie-Drake_3D_hrbet
-31 %
Avtor
Linda Holmes
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
370
Vezava
mehka

Nov začetek Evvie Drake

8,99  + DDV

Prihranek: 3,96 
(-31 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Linda Holmes
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
370
Vezava
mehka

V zaspanem obmorskem mestecu v Mainu vdova Eveleth „Evvie“ Drake le redko zapusti svojo veliko, boleče prazno hišo. Minilo je skoraj leto dni, odkar je v prometni nesreči izgubila moža. Vsi v mestu, celo njen najboljši prijatelj Andy, so prepričani, da je žalovanje tisto, ki jo je priklenilo na dom, in Evvie se ne trudi, da bi temu oporekala.

Medtem se v New Yorku Dean Tenney, nekdanji metalec v profesionalni bejzbolski ligi in Andyjev najboljši prijatelj iz otroštva, bori z najhujšimi nočnimi morami vsakega športnika. Nenadoma ne zna več metati, in kar je še huje, ne more ugotoviti, zakaj. Ko se nadenj zgrne medijska nevihta, se zdi Andyjev predlog, naj nekaj časa preživi v Mainu, odlična priložnost, da spremeni svoje načrte za prihodnost.

Ko se vseli v apartma v zadnjem delu Evviejine hiše, z Evvie skleneta dogovor: Dean ji ne bo postavljal vprašanj o pokojnem možu, Evvie pa ga ne bo spraševala o njegovi bejzbolski karieri. Vendar so pravila zato, da se kršijo, in kar se začne kot nepričakovano prijateljstvo, kmalu preraste v nekaj več. A da bi lahko naredila korak naprej, morata oba razčistiti s preteklostjo – prijateljstvi, ki sta jih uničila, in s svojimi skrivnostmi – vendar pa v življenju, tako kot v bejzbolu, vedno ostajajo vse možnosti odprte do zadnje sekunde.

Zabaven prvenec, ki bralca navda z upanjem. Ob branju romana Nov začetek Evvie Drake boste držali pesti, da bi glavnima junakoma uspelo prebroditi vse težave, in si želeli, da bi lahko v roke vzeli še kakšno delo Linde Holmes.


»Roman me je resnično navdušil – pokaže nam, da to, da se ti življenje sesuje, še ne pomeni, da ga ne moreš spet sestaviti skupaj. Zgodba o edinstvenih in neverjetno človeških junakih vas bo grela še dolgo po tem, ko boste obrnili zadnjo stran.« – Doree Shafrir

»Ljubezenski roman, ki bralca pritegne z bistroumnim smislom za humor, se spretno spoprime z obžalovanjem in hrepenenjem, prijateljstvom, ljubeznijo in odpuščanjem ter izzivi, ki jih predstavlja ponovno iskanje samega sebe. Močna karakterizacija in kratki, dobro zasnovani zabavni dialogi.« – Shelf Awarenesss

»Ko je branje preprosto v užitek … zadetek v polno … Ljubezenski roman za odrasle, ki je romantičen in hkrati realen.« – USA Today

Eden najboljših romanov po mnenju knjižnega spletnega portala NPR.

Knjižna uspešnica po izboru revije New York Times.

O knjigi na blogu Vilin šepet.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

35,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.