Vsak teden novi popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 39,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Naravnik 2023
Naravnik 2023
Naravnik_zadaj
Naravnik_71
NOVO
Avtor
Rudi Klarič
Format (cm)
21 × 29,7
Število strani
236
Vezava
spiralna

Naravnik 2023

Duhovni in astrološki priročnik za vsak dan v letu!

25,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Rudi Klarič
Format (cm)
21 × 29,7
Število strani
236
Vezava
spiralna

Izjemen je po tem, da Tebe, kot duhovno bitje, povezuje z naravo. Spodbuja Te k duhovnemu prebujanju in razumevanju ter spoštovanju naravnih zakonitosti.


Zasnovan je kot priročnik za uporabo naravnih priložnosti v poslovanju, prehrani, negi telesa, bivališču in okolju in kot orodje za višanje ravni duhovne prebujenosti in višanje zavesti.
Uporaben je tudi kot prva pomoč v duševni stiski in stresu, saj vsebuje vsakodnevne avtorjeve duhovne spodbude za Tvojo višjo prisebnost.


Naravnikovi podatki o luninih menah, mrkih, sončevih in zemljinih dvanajstinah, retrogradnem gibanju planetov … so za vsakdanje življenje neprecenljive astrološke in astronomske informacije. Naravnik 2023 je idealno darilo, s katerim dokažeš, da Ti ni vseeno za življenjsko uspešnost … prijetnost … trajanje … zdravje … srečo … obdarjene osebe!


Zagotavlja optimalno uporabo v pisarni, doma, na potovanju, kjerkoli. Spiralna vezava omogoča lažje listanje po vseh straneh, hkrati pa zlahka ostaneš na koledarski strani s priporočili za tisti dan.

Na DATUMSKIH STRANEH se zvrstita dva dneva na eni strani, kar prinaša boljšo preglednost, načrtovanje, organizacijo, pregled časa. Temu sta prilagojeni tudi oblika in izgled notranjosti Naravnika, ki sta letos drugačni. Po koncu datumskih strani so NAVODILA ZA UPORABO.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

8,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.