Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Devine in prijatelji
Kompleti -24 %
Avtor
Olivia Parker
Format (cm)
12,5 × 19
Vezava
mehka
Zbirka
1. knjiga , 2. knjiga , 3. knjiga , Devine in prijatelji

Na lovu za nevesto; Na lovu za ljubeznijo; Na lovu za očarljivko

Mešanica hudomušne duhovitosti in nasladne čutnosti.

Original price was: 41,85 €.Current price is: 32,00 €. + DDV

Prihranek: 9,85 
(-24 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Olivia Parker
Format (cm)
12,5 × 19
Vezava
mehka
Zbirka
1. knjiga , 2. knjiga , 3. knjiga , Devine in prijatelji

O KNJIGI Na lovu za nevesto

Za Gabriela Devina, vojvodo Wolvereškega, so zakonske vezi še hujše od okov. A če želi vse življenje uživati kot neporočen moški, mora nadaljevanje družinskega imena naprtiti mlajšemu bratu. Zato na eleganten ples povabi najprimernejše dame visoke družbe, prepričan, da bo vsaj ena med njimi z največjim navdušenjem sprejela vlogo bodoče vojvodinje in matere dediča – sam pa se bo lahko še naprej brezskrbno predajal užitkom, ki jih ponuja življenje.

Njena časti in družbenega položaja lačna mačeha bi dala vse, da bi se Madelyn Haywood zaročila z vojvodo. A Madelyn meni, da sta brata Devine nič več kot le brezsrčna lahkoživca – zlasti Gabriel, ki je v širši družbi znan kot neusmiljen ženskar. Suženj gole strasti je in ne bo podlegla njegovemu laskanju. Pa vendar vse bolj ugotavlja, da se topi pod njegovimi pogledi in nežnimi dlanmi …


O KNJIGI Na lovu za ljubeznijo

Adam Faramond, grof Rothbury, nujno potrebuje ženo – in to pri priči! – sicer ga bo ljubljena babica pustila brez prebite pare. Toda Adam, zapriseženi lahkoživec, se je pripravljen spreobrniti le za eno žensko, tisto, po kateri že več let hrepeni – in ki jo ljubi. Žal pa gospodična Charlotte Greene nikoli ne bi želela postati zardevajoča malopridneževa nevesta … vsaj tako misli Adam.

Charlotte je prepričana, da si grof, edini moški, ob čigar dotiku vsa zadrhti, nikoli ne bi želel ženske, kot je ona. Zaveda se, da ji je namenjena usoda stare device, zato se odloči, da je prijateljstvo z grofom morda natanko tisto drobno zadovoljstvo, ki si ga želi. Medtem ko skrbno skriva čustva, z Adamom načrtujeta lažno poroko, s katero bosta pomirila staro matrono. Si bosta Charlotte in njen pregrešni lord, ko se njun »zakon iz prikladnosti« nepričakovano spreobrne, končno razkrila, da se neznansko in goreče ljubita, ter začela uživati v življenju, polnem naslade in užitkov?


O KNJIGI Na lovu za očarljivko

Z njo se mu obetajo same sitnosti … Nedotaknjena in lepo vzgojena lady Rosalind je hkrati tudi brezsramna vtikljivka in vohljačka – prav zato si je brat, medtem ko je na poročnem potovanju, ne upa pustiti same doma. Vendar pa Rosalind nobeni ‘varuški’ v obliki nevidnega in nezaželenega varuha ne namerava olajšati stvari in zapriseže, da bo uporabila vse svoje zvijače, da skrivnostnega varuha razkrije in odžene.

Nicholas Kincaid, markiz Winterbourne, je privolil, da bo na skrivaj popazil na prijateljevo ognjevito in trmoglavo sestro, čeprav zaradi njene živce parajoče nagnjenosti k vragolijam kmalu začne dvomiti o svoji odločitvi – in zdravi pameti. Četudi je zavezan pravilom visoke družbe in prijateljstvu z njenim bratom, pa Rosalindina dobrosrčna nrav in čutnost v njem zanetita močno željo, da bi v njenem življenju odigral povsem drugačno vlogo – tako, ki vključuje strast, ljubezen … in neizogiben škandal.

SORODNI IZDELKI

14,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-10 %

Original price was: 13,95 €.Current price is: 12,55 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-31 %

Original price was: 12,95 €.Current price is: 9,00 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

Prednaročilo -20 %

Original price was: 16,95 €.Current price is: 13,56 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.