Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Igrive-kartonke_letni-casi
Format (cm)
19 × 19
Število strani
12
Vezava
kartonka
Zbirka
Igrive kartonke

Igrive kartonke – Letni časi

9,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Format (cm)
19 × 19
Število strani
12
Vezava
kartonka
Zbirka
Igrive kartonke

S pomočo preprostih premičnih vstavkov opazuj, kako se z različnimi letnimi časi spreminja tudi narava. Na koncu se pozabavaj še z ugibanjem, kaj se skriva pod zavihki!
Čudovite in barvite ilustracije. Vsaka stran zaživi s pomočjo enega od premičnih vstavkov.


Igrive kartonke so zbirka slikanic, ki so namenjene spoznavanju knjig in igri z njimi. Malčki ob branju obdržijo osredotočenost le nekaj minut, če pa jih privabimo v igrivo sodelovanje pri »branju«, če lahko v knjigi kaj premaknejo, odprejo ali zavrtijo, ostanejo osredotočeni dlje, vsebino pa tudi bolje razumejo. Kartonka z izredno prikupnimi ilustracijami Julie Mercier prikazuje letne čase. Predstavi jih z vremenskimi pojavi, spremembami v naravi in živalskimi prijatelji, ki počno, kar poleti počne otrok in njegova družina. Spomladi nilska konja skrbita za sadike na gredici, poleti pujsek plava, jeseni kuža spušča papirnatega zmaja, pozimi si slon natakne drsalke… Leve strani so namenjene opazovanju dogajanja v letnemu času, desne pa igri. Ko pri pomladi malček zavrti kolo, se v travi prikažejo cvetoče rože, poleti pa izza oblaka pokuka privrti sonce. Jeseni s premikom drsnika osuje listje z drevesa. In pozimi naredi velikega snežaka. Odpiranje zavihkov in vstavkov spodbuja razvoj otrokovih ročnih spretnosti, vsebina pa ga seznani z novimi besedami. – Maja Črepinšek, Moj malček

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

9,99  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-15 %

13,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.