Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Ayurveda v vsakdanjem življenju
Avtor
dr. Dinil Paul
Format (cm)
12,5 × 20,5
Število strani
66
Vezava
mehka

Ayurveda v vsakdanjem življenju

9,50  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
dr. Dinil Paul
Format (cm)
12,5 × 20,5
Število strani
66
Vezava
mehka

Dr. Dinil v knjigi Ayurveda v vsakdanjem življenju opredeljuje temeljne ajurvedske teorije in pojme, ki zadevajo svojstva materialne narave, pet elementov, pomen treh doš, edinstveno sestavo treh doš glede na prirojeno naravo oziroma psiho-biološki temperament; prebavni ogenj; notranje strupe, ki se kažejo kot simptomi nepravilnega presnovnega delovanja; tehnike za odstranjevanje strupenih elementov iz telesa; biološke procese, ki kažejo endogeno, merljivo nihanje znotraj enega dneva; dnevni režim, ki je oblikovan v skladu z razumevanjem prevlade posamezne doše in glede na različne dele dneva, kakor tudi številne nasvete in smernice za odpravljanje simptomov bolezni in zdravljenje bolezni, zdrav življenjski slog, vzpostavitev notranjega ravnovesja, dvig imunskega sistema, očiščenje telesa in duha, uporabo zelišč, splošno dobro počutje, učinkovito spanje, uravnoteženo prehranjevanje in zdravo spolnost.


O AVTORJU:

Dr. Dinil Paul prihaja iz južne Indije, kjer je tudi zaključil študij ajurvedske medicine. Leta 2010 se je po 6 letih študija pridružil Arya Vaidya Pharmacy (AVP) v Coimbatoreju, Indija, kjer je imel priložnost delati z odličnimi zdravniki in učitelji ajurvede ter si pridobivati klinične in pedagoške izkušnje. Leta 2016 se je preselil v Latvijo, kjer se je pridružil novemu projektu AVP Baltics SIA, ki vodi klinične, akademske in raziskovalne dejavnosti po vsej Evropi. Za čas svojega delovanja je napisal več člankov in imel več intervjujev na temo ajurvedskega zdravljenja. Knjiga, z naslovom Ajurveda v vsakdanjem življenju, je njegova prva samostojna publikacija.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-7 %

25,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

26,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

22,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.