Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Matejina veganska kuhinja 3

Odkrivajmo stare modrosti

29,90  + DDV

Prihranek: 5,10 
(-15 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Mateja Tea Dereani
Format (cm)
16 × 23
Število strani
168
Vezava
mehka

Hrana nove dobe: fermentirana hrana, kombinacija hrane, kokosova maščoba, brezgutenska hrana, živa hrana. Vse to z več kot 50 slastnimi in preprostimi recepti in velikimi slikami, ki ti pocedijo sline…


Avtorica o knjigi:
Izšla je nova knjiga Matejina veganska kuhinja 3, ki sva jo napisala skupaj z mojim možem. Za vse, ki želijo jesti zdravo: brezglutensko, lahko prebavljive kombinacije hrane, o živi in o fermentirani hrani, dosti informacij o zdravi(lni) kokosovi maščobi, o prednosti namakanja semen, oreščkov in stročnic, o kofeinu, razhudnikih in drugih zbranih koristnih informacijah iz strokovne literature in bogatih osebnih izkušenj.


Knjiga obsega 50 receptov, kuhanih in presnih razdeljenih v sklope:

  • juhe,
  • glavne jedi,
  • kruhe, namaze, prigrizke,
  • sladice,
  • solate in napitke.

Večina receptov je brezglutenskih in kar nekaj iz starih žit: pire, prosa, kvinoje, amaranta in seveda tako priljubljene ajde. Celo poglavje je posvečeno brezglutenski hrani, razloženo je, kakšna je razlika med današnjo in starodavno pšenico, zakaj je pira bolj prebavljiva od pšenice. Beseda teče tudi o pozitivnih lastnostih fermentirane hrane, kamor prištevamo, ne samo kislo zelje, ampak tudi miso, umeboši pasto, olive in še.

Eno poglavje je posvečeno kokosu, kokosovi maščobi in jedem, ki to vsebujejo. Kar nekaj je receptov iz Šri lanške kuhinje, na osnovi kokosa, seveda prirejenih za Slovenskega jedca. Govora je tudi o tem, zakaj dobimo več hranljivih sestavin iz živil, če jih namakamo ter kakšno vlogo imajo pri tem alge.

Za konec je dodano še poglavje o kombinaciji hrane, s čim kombiniramo žitarice, stročnice, sadje in druga živila. Vse to je razloženo z vidika prebave in encimov, ki se sproščajo v našem telesu ob določeni hrani.

SORODNI IZDELKI

-35 %

29,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-9 %

29,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

23,75  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

18,91  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

25,65  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

26,55  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-4 %

26,99  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

27,55  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.